top of page

betonska podna riješenja

®

DULY  BETONSKI PODOVI

LASER SCREED TEHNOLOGIJA

Koristeći Somero laserske finišere S-240L i SMP izvodimo podne ploče koje zahtijevaju visoke standarde ugradnje betona prema normativima Din i TR34.

Strojevi osiguravaju visoku preciznost i kvalitetu ugradnje sa permanentnim vibriranjem te osiguravaju veliki kapacitet ugradnje.

Kod većih objekata se koristi Somero S-240 L dok se za manje objekte koristi Somero SMP zbog lakše manipulacije. Oba stroja omogućuju vrlo preciznu izvedbu ravnine betonske ploče.

Betonske podne ploče mogu se izvoditi i u većim poljima bez dilatacija što omogućuje nesmetano kretanje viljuškara a da pri tom ne oštećuju podnu ploču kao što se događa prilikom prolaska preko rezanih dilatacija gdje se one s vremenom kršu.

Kada projekat to omogućuje koristi se i Somero Sts-130 koji služi za posipavanje kvarcnog posipa odmah na svježu betonsku podlogu što je najkvalitetnije rješenje.

Betonski podovi  - Duly d.o.o.
Betonski podovi - Duly d.o.o.
OBRADA STROJNIM ZAGLAĐIVAĆIMA [HELIKOPTERI]

Nakon ugradnje betona slijedi površinska obrada ploče koja je prethodno oplemenjena kvarcnim posipom koja dodatno očvršćuje površinu. Boja kvarcnog posipa je po izboru, dok je osnovna boja kvarcnog posipa siva. Površina se obrađuje strojnim zaglađivačima do finalnog sjaja. U našem asortimanu imamo zaglađivaće renomiranih tvrtki Lievers i Barikell, te kvarcni posip tvrtke Rocland koja je u grupi renomirane RCR grupe.

bottom of page