top of page

DULY  POLIRANI BETONI

"HTC superfloor"  

®

REVOLUCIONARAN KONCEPT ZA TRAJAN POD

Betonski podovi zaslužuju bolji tretman nego da se po njima samo hoda. Htc Superfloor pružit će vam zahvalnu prednost ako ga odaberete kao završnu podnu površinu. Prljav sivi pod pretvara se u briljantan, lako održavan, prihvatljiv okolini i trajan pod. Jednostavno, zahtijeva malo ideje.

DOMIŠLJATA TEHNIKA

HTC Superfloor - Duly d.o.o.

Htc Superfloor je revolucionaran podni koncept s tehnikom koja beton ne čini samo čvrstim i jako opteretivim. Tehnika je jednostavna i domišljata: Htc mašine i dijamantni alati bruse i poliraju betonske podove da odstrane tzv. cementno mlijeko i izlože snažniju betosku podlogu. Rezultat tog procesa je čvršći, trajniji, sjajniji i ljepši pod. Pod je važan dio svakidašnjeg života, podjednako u industrijskim i privatnim rez-dencijama. Osim što treba lijepo izgledati, mora biti i funkcionalan. To je razlog zašto ćete voljeti Htc Superfloor. Sjajna betonska površina nije samo estetski ugođaj, već donosi gomilu drugih pogodnosti. Htc Superfloor trenutno se izvodi na vrlo referentnom objektu kao što je Sportska dvorana Lora u Splitu na površini od 9000 m2 te Durotopping u Rijeci u novoizgrađe-nom restoranu studentske prehrane 'Kam-pus' na površini od 2500 m2.
 

tekst: časopis PODOVI

unutra2.jpg

preuzimanja:

KONCEPTI BRUŠENJA - HTC SUPERFLOOR

HTC Superfloor Platinum proizvodi najsjajniju završnu obradu. To uključuje veći broj etapa u brušenju u odnosu na ostale koncepte. Rezultat je izuzetno izdržljiv pod. Vozila kao i druge razne supstance ne ostavljaju tragove na sjajnoj površini.

HTC Superfloor

Koristeći zlatni koncept obrade, ne brusi se duboko beton kao što je to slučaj sa platinum konceptom. Kao i kod ostalih koncepta, zlatni uključuje poliranje poda HTC Twisterom da bi se dobio sjaj skoro jednako brilijantan kao i kod Platinum koncepta. HTC Superfloor Gold obrada je idealna za podove koji su već ravni.

HTC Superfloor

Srebrna obrada je verzija platinum obrade. Koristeći ovaj koncept, brusi se podjednako duboko kao kod platinum koncepta ali bez poliranja. Dubinska struktura betona je vidna kao i kod platinuma. Srebrni koncept je 
idealan ukoliko želite pod matirane površine

HTC Superfloor

Bronze koncept ima najmanji broj etapa brušenja i poliranja. Ova obrada ne uključuje izlaganje dubinske strukture betona. Umjesto toga, smesa završnog površinskog sloja je ispolirana ali ne uklonjena. 

HTC Superfloor
bottom of page