top of page

O NAMA

Duly d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 2012. godine te je naslijeđeno poslovanje od tvrtke Dulex d.o.o. koja djeluje od 1989. godine. Zaposleno je između 30 i 35 ljudi na raznim poslovima realizacije te uredskih i organizacijskih poslova.

Djelatnosti koje su obuhvaćene su izvedba raznih industrijskih te dekorativnih podova te zidova.

Duly se smatra priznatim liderom u pružanju rješenja u  industrijskom sektoru, da li to bile ideje ili izvedbe.

Poduzeće Duly je orijentiran visokoj kvaliteti i prilagođenim rješenjima. Njegovi glavni klijenti su:

• arhitekti

• građevinske tvrtke (BtoB, BtoC)

Duly se s pravom se smatra kao "trend setter", vise nego "sljedbenikom" na tržištu s rješenjima (proizvodima, znanjem, aplikacijama, uslugama) koje nudi. Na hrvatskom je tržištu poznat kao trend setter.

Duly je snažan i vjeran  akter kada je u pitanju ko-stvaranje sa svojim sudionicima (kupcima i dobavljačima proizvoda / tehnologije). Što to znači? To znači da tvrtka….

• razumije potrebe svojih kupaca

može biti zagovornik tih potreba prema tehnološkim i proizvodnim razvijanjima: često djeluje kao "most" između kupaca i inovatora proizvoda / tehnologije

 (djeluje kao katalizator između tehnoloških razvojnih partnera i kupaca), stoga inovacijski proces dobiva više vremena i efektivnosti. (Vrijeme isporuke „na trziste“ postaje znatno kraće) s većom efikasnoscu i djelotvornošću (brže i sa pravom vrstom rješenja ili proizvoda). Drugim riječima Duly je veliki posrednik između kupaca i tehnoloških razvojnih stručnjaka inovacijskog procesa.

Duly je orijentiran  stručnosti, znanju i tako isporučuje izvrsnu kvalitetu svojim klijentima.

Svaki član tima tvrtke Duly je visoko kvalificiran i strasan je u pogledu vrhunskih tehnoloških znanja i stručnosti. Osiguranje kvalitete jedan je od ključnih prioriteta tvrtke.

Pravovremeno je uvijek na raspolaganju svojim klijentima, kada zatraže podršku. Partneri su u pronalaženju pravih rješenja, da li bila strateška, taktička po prirodi ili hitna. Predan tim tvrtke Duly angažiran je, fleksibilan i uvijek spreman pomoći svojim partnerima.

 

Iako Vjeruje u cjelovito, kompleksno rješenje, tvrtka je spremna ponuditi proizvode i znanje bez sudjelovanja u samoj aplikaciji: ovaj se paket naziva „proizvodnim i inženjerskim rješenjima“.

Imajući na umu inovativnost s različitih strana svijeta uvozili smo ideje i materijale da bi postigli kvalitetu i zadovoljili Vaše potrebe.

Kao najiskusnija firma na hrvatskom tržištu ništa nas ne sprečava da vas posjetimo i savjetujemo vam rješenje za vaš pod.

NEWSLETTER

Newsletter Duly

Svojom prijavom pristajem na djeljenje osobnih podataka. Ovu privolu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera, te ćemo, u slučaju povlačenja privole, Vaše podatke izbrisati

KONTAKTIRAJTE NAS

Uspješno ste poslali poruku!

SJEDIŠTE:

Frankopanska 81, HR-42230 Ludbreg

T. 00385 42 306 366  .  F. 00385 42 810 364

E. duly@duly.hr  .  W. www.duly.hr

RAČUNOVODSTVO:

T. 00385 42 306 366  

E. irena@duly.hr 

PRODAJA:

T. 00385 91 2690 265

E. duly@duly.hr 

Tehnička potpora:

T. 00385 91 2690 265  

E. duly@duly.hr 

bottom of page