Grinding

HTC Greyline™ 270

HTC Greyline™ 270 je jednoglavna brusilica koja je jednostavna za nošenje i seže u uska, nepraktična područja. S posebnim dodatnim kitom jednofazna brusilica se također pretvara u učinkovitu rubnu brusilica u samo nekoliko minuta. Stroj se rastavlja za jednostavan transport.

HTC Greyline™ 450

HTC Greyline™ 450 je jednofazna, brusilica s tri glave za brusenje i sa suprotno rotirajućim brusnim kotačom za stabilno brušenje bez bočnih sila. Ona radi jednako dobro i kod betonskog brušenja i podnih priprema kao što to čini i za brušenje drvenih podova. Stroj se rastavlja za jednostavan transport.

HTC Greyline™ 400

HTC Greyline™ 400 je jednoglavna trofazna brusilica s nevjerojatnim učinkom skidanja. Ona je savršena za uklanjanje podnih obloga, oblikovanih spojeva i grešaka u betonu od lijevanja.Stroj se rastavlja za jednostavan transport.

HTC Greyline™ 500

HTC Greyline™ 550 je jaka trofazna brusilica koji je savršena za veće površine. Ona ima tri glave za brušenja i kontra-rotirajući brusni kotač. Ona se može usporediti s HTC Greyline ™ 450, ali težina i snažniji motor čini ovu brusilicu učinkovitijom. Stroj se rastavlja za jednostavan transport.

preuzimanja:

Industrijski i dekorativni podovi

Duly d.o.o.

Sjedište:

Frankopanska 81, HR-42230 Ludbreg

T. +385 42 306 366  .  F. +385 42 810 364

E. duly@duly.hr  .  W. www.duly.hr

  • Facebook - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Za pravilan pregled web stranice koristiti web preglednik:    Google Chrome

 copyright © 2017 Duly.hr