top of page

 DEKORATIVNE OBLOGE MICROTOPPING │MATERIJAL BOJE I TEKSTURE KNJIGA RADOVA 

INOVATIVAN SPOJ

TEKUĆEG POLIMERA I

MJEŠAVINE CEMENTA

INOVATIVAN SPOJ TEKUĆEG POLIMERA I MJEŠAVINE CEMENTA

Microtopping je materijal sastavljen od tekućeg polimera i posebne cementne mješavine koja se ručno mješa prije svake aplikacije, ovisno o konačnom rezultatu koji kupac zahtijeva. Sa debljinom od samo 3 milimetra, Microtopping može pokriti bilo koju vrstu površine zbog svojih izvanrednih prijanjajućih svojstava. Njegova otpornost na udar, abraziju i kompresiju čine ga pogodnim za čak i teški promet i za svaku okolinu. To vrijedi za interijere, eksterijere i mjesta koja su najizloženija atmosferskim utjecajima. Microtopping sprječava prodiranje vode te je otporan na soli za odmrzavanje, kao i na UV zrake.

Brzo se aplicira

IZRAĐEN OD PRIRODNIH MATERIJALA

Microtopping se radi miješanjem polimera na bazi vode koji su u potpunosti slobodni od hlapivih organskih spojeva, sa prirodnim, cementnim sastojcima. Poseban tekući polimer mješa se sa Microtopping baznim slojem koji sadrži veće granule kvarcnog pijeska i sa Microtopping Završnim slojem koji sadrži finije čestice kvarcnog pijeska za glatki završni izgled. Rezultat je zaštitni, ultra-otporan materijal s mnogim estetskim karakteristikama betona.

PRIMJENA MICROTOPPINGA

Primjena Microtoppinga je prilagođena svakom klijentu u nekoliko jednostavnih koraka. Nakon pripreme proizvoda, postojeća podloga na koju se aplicira microtopping mora biti zaglađena. Aplicira se jedan sloj baznog sloja, nakon čega slijedi jedan ili dva sloja Microtopping završnog sloja kako bi se postigao izgled prema željama klijenata.

SAMO 3mm DEBLJINE

Po završetku apliciranja microtoppinga, imate će te potpuno novi izgled u samo 3 mm debljine, bez potrebe za micanjem postojeće podne obloge i bez stvaranja vašeg doma u gradilište.

PRIONJIVOST NA BILO KOJU POVRŠINU

Microtopping savršeno prianja na bilo koji tip podloge. 
Može se aplicirati na drvo, staklo, keramiku...savršeno se ponaša čak i na podove sa podnim grijanjem. Nije bitno gdje, microtopping se brzo lovi na bilo koju podlogu.

Duly d.o.o.

Industrijski i dekorativni podovi

Sjedište:

Frankopanska 81, HR-42230 Ludbreg

T. +385 42 306 366  .  F. +385 42 810 364

E. duly@duly.hr  .  W. www.duly.hr

  • Facebook - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
new logo+payoff_sivi web-01.png
bottom of page