top of page

BetaJoint je idealno pogodan profil za lagana do srednja opterećenja unutarnjih ili vanjskih podnih ploča. BetaTop profil je izrađen od 2mm pocinčanog čelika s dva 12 milimetarna široka površinska profila koji pružaju zaštitu. BetaTop je jedan 12mm širok strip i 2mm traka za izvedbu dilatacije kod 'Superflat' poda kod dugačkih ili širokih podnih ploča.

 

Profil omogučuje dobro ankeriranje sa betonom pomoču rupa u profilu.

 

Može se isporučiti i kao galvaniziran ukoliko se upotrebljava na vanjskim prostorima. Unutar profila ugrađuje se xps koji kasnije omogučuje kretanje prilikom skupljanja i širenja betona. Na vanjskim pločama što je jako bitno da se ploči omoguči prostor za rad, jer se tokom dana jako zagrijava a po noči hladi pa su gibanja evidentna.

 

Primjereni za prenošenje sila za gotovo sve vrste kotača. Eclipse profil ima dodatno ojačanje ispod profila koji omogučuje i teža opterečenja. Ispod samog vrha ugrađen je trokutasti profil. Koji povečava otpornost vrha profila prilikoom udara kotača viličara. Specifično je da je rub profila zaobljen ,te to smanjuje oštečenja kotača viličara te time smanjuje troškove održavanja istih. S druge strane oštar rub omogučuje dobar pristup i laku obradu sa gladilicama i savršen spoj betona i profila. Eclipse je ekonomičnija alternativa klasičnom 4010 proflu.

preuzimanja:

bottom of page