top of page
new logo+payoff_bijeliweb.png

ARCHITOP NUVOLATO

obnova betona u 3-5 mm

Zašto odabrati Architop ?!

Ljepota obnove betona

Architop je proizvod za renoviranje postojećih betonskih podloga, podloga obloženih keramikom, glazura itd. Architop je savršen za stvaranje visoko kvalitetnih i otpornih površina na bazi cementa a ujedno je i estetski vrlo prihvatljiv. Debljina izvedenog poda je 3-4 mm. Architop se može aplicirati ručno, koristeći gleterima ili strojnim zaglađivačima.

​​

Sve u samo nekoliko milimetara

 

Sa maksimalnom debljinom od 3-4 milimetara, Architop je savršeno rješenje za podne rekonstrukcije u industrijskim, rezidencijalnim ili komercijalnom prostorima.

Veliki spekatar boja

 

Arhitop dolazi u 30 boja, te završno se može obraditi na 3 načina ovisno o namjeni prostora. Može biti fino zaglađeni, metlana obrada i spužvasta obrada koje se najćešće koriste za vanjske površine.

Ideal Binder

Koncentrirani sredstvo za poboljšavanje veze između postojeće podloge i novih sistema kao što su STENCIL-TOP (sprejom), Colus Grouts, Overlay Mixes, hidrauličkim cementima, pločicama, mortovima i betonom.

Colour Hardener

Obojeni očvršćivać betona, koji se aplicira na svježe ugrađeni beton. Povečava otpornost na habanje i čvrstoću podloge. Dolazi u 30 standardnih boja.

Architop Catalyst

Architop Catalyst je tekuće vezivo (kopolimerni spoj)  na bazi vode. Koristi se u sistemu Architop koji sa kombinacijom mješanja sa ColorHardnerom kreira visoko otpornu  cementnu površinu, visokih performansi i lijepog izgleda.

Ideal Sealer

IdealSealer je transparetni akrilni lak na bazi otapala i njegujućeg sredstva posebno formuliran za štampane betone. Ne žuti, UV je stabilan, otporan na sol za odmrzavanje, ulja, masnoče. Pakiran je u kantama od 20l.

Duly d.o.o.

Industrijski i dekorativni podovi

Sjedište:

Frankopanska 81, HR-42230 Ludbreg

T. +385 42 306 366  .  F. +385 42 810 364

E. duly@duly.hr  .  W. www.duly.hr

  • Facebook - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
new logo+payoff_sivi web-01.png
bottom of page