top of page
new logo+payoff_bijeliweb.png

LIXIO MICROTERRAZZO

venecijanski terrazzo u novom ruhu

Zašto odabrati Lixio Microterrazzo ?!

Lixio® Microterrazzo

Uz Lixio® obnavljamo veliku talijansku tradiciju venecijanskog poda. Znak klasicizma, elegancije i profinjenosti ukorijenjen je u Veneciji i došao je do izražaja tijekom renesanse. Danas, zahvaljujući Ideal Worku, venecijanski terrazzo se vraća sa modernom i inovativnom ukrasnom završnom obradom.

Debljina više nije problem

Lixio® se može ugraditi u debljini od samo 5-6 mm kako bi se stvorila izvorna kontinuirana završna ploča. Lixio® se sastoji od cementne baze i visokokvalitetnih talijanskih mramornih agregata koji se miješaju u različitim kombinacijama boja i završnih obrada. Sa Lixio®-om, obučeni, odobreni i ovlašteni aplikatori prenose drevne likovne i umjetničke vještine, podsjećajući na doba plemenite tradicije venecijanskih majstora.

Prekrasan vani i unutra

Klasična duša Lixio®-a može se savršeno kombinirati s najsuvremenijim dizajnom i povijesnim i tradicijskim postavkama, za diskretan i ugodan luksuz. Lixio® se može koristiti i za unutarnje i vanjske prostore (otporan je na UV zrake i nepovoljne vremenske uvjete). Izbor sjajanog, otpornog na klizanje ili čak štokanog čini Lixio idealnim u najrazličitijim situacijama: stambene, komercijalne, obrazovne, hotelske, ugostiteljske i zabavne, muzeje i druge javne zgrade.

Dizajn je fleksibilan i jednostavan za održavanje

Zahvaljujući različitim mješavinama u boji i širokom izboru raspoloživih mramornih agregata, Lixio® omogućuje beskonačnu raznolikost boja koje se savršeno uklapaju s umetcima u prirodni kamen, drvo ili metal. Lixio® podovi su iznimno otporni na abraziju koju proizvodi intenzivan promet (idealan za komercijalne i stambene prostore) i zahtijeva minimalno održavanje.

​​

lixio marble.jpg

Lixio Marble blend [agregat]

Talijanski mramorni drobljeni kamen. Dolazi u više boja u dimenzijama od 0-4 mm.

lixio powder.jpg

Lixio Powder

Modificirani cement sa dodatkom vlakna, specijalno formuliran za terrazzo podove koji dolazi u standardnoj neutralnoj boji.  

lixio_fluid.jpg

Lixio Fluid

Polimerno tekuće vezivo na bazi vode za Lixio Microterrazo.

Duly d.o.o.

Industrijski i dekorativni podovi

Sjedište:

Frankopanska 81, HR-42230 Ludbreg

T. +385 42 306 366  .  F. +385 42 810 364

E. duly@duly.hr  .  W. www.duly.hr

  • Facebook - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
new logo+payoff_sivi web-01.png
bottom of page