top of page
new logo+payoff_bijeliweb.png

SASSO ITALIA

svijet kamenčića

Zašto odabrati Sasso Italia ?!

Lijepo je i pristupačno

SassoItalia je podna obloga sjajnog slikovitog efekta, ali također vrlo brzo se aplicirra odnosno realizira a i cijena je stvarno pristupačna. Sa SassoItalia® možete stvoriti geometrijske oblike, boje i specifične podudaranja i kombinacije s drugim materijalima kao što su dragocjeni mramorni agregati, cigle, prirodni kamen, oslobađajući vašu kreativnost.

Izuzetno je fleksibilan

SassoItalia® podna obloga zahtijeva samo 3 cm dekorativnog sloja. Stoga je izuzetno fleksibilan i pogodan za obnavljanje postojećih podova. U tim slučajevima, primjena IDEAL BOND-a bit će neophodna kako bi se vezao novi beton na postojeću betonsku podlogu. Naravno, SassoItalia® može se nanositi i na svježe postavljenom betonu, posebno u slučaju malih površina.

Praktičan je, čvrst i otporan

 

SassoItalia® savršen je za javne trgove, šetnice i terase. Pješački i vozni promet nije problem za SassoItalia® podnu oblogu čija je otpornost na kompresiju povezana s debljinom betonske podloge. Štoviše, njegova monolitna struktura nije podložna depresijama ili naljeganju.

 

Pogodan je za sve klimatske uvjete

SassoItalia® površina može se tretirati posebnim zaštitnim lakovima koji štiti od prašine i vode, kako bi se osigurala dugotrajna ljepota. U područjima s hladnom klimom, ovisno o ciklusu smrzavanja / odmrzavanja ili u dodiru s morskom vodom, na SassoItalia® oblogu moguće je nanositi posebna sredstva koja su otporna na extremne uvjete. Takvi površinski tretmani apliciraju se nakon završetka polaganja.

Lako za održavati

Za SassoItalia® podove nije potrebno posebno održavanje. Dan za danom i iz godine u godinu, SassoItalia® može se čistiti jednostavno sa vodom kao i svaka druga betonska površina, zadržavajući svoje izvorne značajke nepromijenjene tijekom vremena.

Ideal Bond

Ideal Bond je materijal spreman za uporabu, cementno sredstvo za lijepljenje dizajnirano za primjenu s cementnim premazom. Ideal Bond je idealno sredstvo za spajanje za primjenu Sassoitalia betonskog poda. Ideal Bond pakiran je u vrećice od 25 kg.

Colour Mix

Izmješani, obojani, ojačan vlaknima koncentrat za agregatne betonske površine.Daje bazi poda osnovnu boju. Dostupne su 5 različitih boja koje mogu postati 10 različitih boja dodavanjem bijelog ili sivog cementa. Colourmix se pakira u vreće od 25 kg.

Mramorni agregat

Mramorni agregati dostupni su u različitim oblicima i bojama. Izbor pravog mramornog agregata vrlo je važan dio SassoItalia podne obloge. Boje, dimenzije i oblici odabiru se prema zahtjevu klijenta. Okrugli ili drobljeni mramorni agregati različitih dimenzija i boja pakiraju se u vreće od 25 kg.

Površinski deaktivator

Površinski deaktivator za dobivanje izloženog agregata na betonskim površina.

Pošprican na Sassoitalia svježu smjesu, odgađa vezanje cementa na površini i omogućuje stvaranje tipičnog velikog slikovitog efekta Sassoitalia. Različite formulacije i razne verzije za sve vrste dubina izloženosti, od mikro izloženosti do najkrupnijeg izloženog agregatnog betona, nude širok raspon primjena. Dostupne su posebne verzije za vertikalne površine, zidove i stepenice.

Duly d.o.o.

Industrijski i dekorativni podovi

Sjedište:

Frankopanska 81, HR-42230 Ludbreg

T. +385 42 306 366  .  F. +385 42 810 364

E. duly@duly.hr  .  W. www.duly.hr

  • Facebook - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
new logo+payoff_sivi web-01.png
bottom of page